East Sweden Hack

I helgen är det dags för årets East Sweden Hack, som fokuserar på att kombinera öppen data med Internet of Things, och självklart finns Swedsoft på plats.

Under två dagar kommer kreativa människor uppdelade på tjugo lag om fyra personer umgås och skapa nya tjänster och produkter. Med dessa kommer de sen att tävla om fina priser från tretton sponsorer inom kategorier såsom Bästa användarupplevelse, Bästa hälsofrämjare, Bästa kombinationskraft, Bästa affärsidé. Den som vinner hela tävligen får åka på en startup/IoT-resa till Berlin. Förutom själva hacket kommer det även finnas andra aktiviteter såsom föreläsningar, mini-hacks och workshops i creActives lokaler.

För Swedsofts del kommer Stefan Andersson, ordförande i Swedsoft, sitta med i juryn för Combitechs pris ”bästa kombinationskraft”, som handlar om ”användarnytta i integration av existerande datakällor”. Stefan kommer finnas på plats på East Sweden Hack från klockan 15 på söndag. Passa gärna på att prata med honom och ställa dina frågor om Swedsoft.

Mer om East Sweden Hack hittar du på deras webbsajt.


Nyheter


Swedsoft om ökad kompetens i säkerhetsfrågor vid universitet och högskolor

Swedsoft ställer sig bakom det yttrande som Teknikföretagens har skickat in till Utbildningsdepartementet. I sin remiss skriver Teknikföretagen bland annat:

Kodcentrum ny medlem

Deras uppdrag är att väcka intresse för programmering och bredda bilden av vem som kan koda. De vet att en

Ta del av webbinariet: Multi-Concern Assurance and Compliance in Cybersecurity & Safety

Facebook Twitter LinkedIn Gmail

Swedsoft om framtidens yrkeshögskola

Utredningen med titeln ”Framtidens yrkeshögskola – stabil, effektiv och hållbar” (SOU 2023:31) har under perioden 2022 till 2023 bedrivits med