Tala på ”Voices of Swedsoft”?

Under eftermiddagen på Swedsofts höstmöte den 7 december bjuder vi in till ett seminarium med fokus på ’best practices’ och framtida utmaningar och möjligheter inom svensk mjukvaruutveckling.

Under seminariet välkomnar vi några av Swedsofts medlemmar att presentera hur de arbetar, vilka områden och kompetenser de fokuserar på, hur de tar sig an framtida utmaningar och hur de positionerar sig i en konkurrensutsatt och ständigt föränderlig industri och omvärld.

Med medlemmar från såväl akademi som näringsliv ser vi en spännande dag där vi tillsammans diskuterar det vi gör bra – och det vi kan göra bättre för att öka kunskap, kompetens och konkurrenskraft i den forskning, i de produkter och i de tjänster vi levererar.

Vi hoppas att just du är intresserad av att presentera något för alla andra intresserade. Hela dagen är öppen för alla intresserade. Anmäl dig till dagen här, senast 29 november.

Jag vill presentera, hur går jag tillväga?

hjarnaKul att du vill presentera! Vi ber dig att skicka in ett förslag senast måndagen den 14 november genom detta formulär.

Varje presentation är ca 15-20 minuter och kan till exempel handla om utmaningar ni ser, hur ni arbetar med mjukvaruutveckling, omvärldsspaningar, ny forskning, arbete kring kompetensförsörjning med mera. Viktigt är att det är en presentation som ger deltagarna något, alltså inga produktpresentationer.

Vi ser fram emot att höra vad du vill prata om!


Nyheter


Swedsoft om ökad kompetens i säkerhetsfrågor vid universitet och högskolor

Swedsoft ställer sig bakom det yttrande som Teknikföretagens har skickat in till Utbildningsdepartementet. I sin remiss skriver Teknikföretagen bland annat:

Kodcentrum ny medlem

Deras uppdrag är att väcka intresse för programmering och bredda bilden av vem som kan koda. De vet att en

Ta del av webbinariet: Multi-Concern Assurance and Compliance in Cybersecurity & Safety

Facebook Twitter LinkedIn Gmail

Swedsoft om framtidens yrkeshögskola

Utredningen med titeln ”Framtidens yrkeshögskola – stabil, effektiv och hållbar” (SOU 2023:31) har under perioden 2022 till 2023 bedrivits med