Årets öppningstalare av mjukvarukonferensen STEW – Patric Palm

Med en presentation om agila organisationer och framtiden för agilt öppnar Patric Palm, ordförande och en av grundarna av Favro och tidigare bland annat Hansoft, den 18 oktober mjukvaruorganisationen Swedsofts årliga tvådagarskonferens STEW.

Patric Palm

——————————————–
Anmäl dig till konferensen här.
——————————————–

Patrics presentation kommer ta sin utgångspunkt i de tre frågeställningarna:

  • Varför är det viktigt att anpassa verksamheten för agilt tänk och utveckling, för näringsliv, akademi och myndigheter?
  • Vad krävs för att lyckas med att anpassa verksamheten till ett agilt arbetssätt?
  • Hur ser det ut med agilt i framtiden?

– Jag ser fram emot att få öppna årets mjukvarukonferens som Swedsoft arrangerar med att ge mina spaningar kring vad som krävs för att möta det agila som alla pratar om och hur det ser ut med framtiden för agil utveckling och utmaningar och möjligheter med agilitet som arbetssätt generellt, inte bara inom produktutveckling utan hela organisationer, säger Patric Palm.

Syftet med konferensen är att uppmuntra och lyfta fram goda exempel på forskningssamarbeten mellan industrin och akademin samt att stimulera nya samarbeten inom mjukvaruområdet.

– Favro är en mycket aktiv och engagerad medlem i Swedsoft. Att det inte bara är en intressant person och ett spännande ämne, utan även en representant för en engagerad medlem, gör oss därför extra glada och stolta att kunna presentera Patric Palm som öppningstalare för årets upplaga av vår konferens STEW, säger Gabriel Modéus, generalsekreterare Swedsoft.

Patric avslutar med att ”för mig har mötet över traditionella gränser alltid varit viktigt, en av anledningarna till att vi engagerar oss i Swedsoft. Därför ser jag fram emot årets konferens som är ett av dessa tillfällen där vi får möjlighet att mötas just över branschgränser och mellan näringsliv och akademi.”

 


 

Likt tidigare år har STEW ett fullmatat och brett program av presentationer från både industrin och akademin. Programmet, med abstracts, är tillgängligt på Swedsoft.se/event/stew2017.

Vi hoppas på att se dig på årets konferens, missa inte att säkra din plats redan idag.


Nyheter


Swedsoft om ökad kompetens i säkerhetsfrågor vid universitet och högskolor

Swedsoft ställer sig bakom det yttrande som Teknikföretagens har skickat in till Utbildningsdepartementet. I sin remiss skriver Teknikföretagen bland annat:

Kodcentrum ny medlem

Deras uppdrag är att väcka intresse för programmering och bredda bilden av vem som kan koda. De vet att en

Ta del av webbinariet: Multi-Concern Assurance and Compliance in Cybersecurity & Safety

Facebook Twitter LinkedIn Gmail

Swedsoft om framtidens yrkeshögskola

Utredningen med titeln ”Framtidens yrkeshögskola – stabil, effektiv och hållbar” (SOU 2023:31) har under perioden 2022 till 2023 bedrivits med