Swedsoft introducerar Perforce Software som ny medlem

Swedsoft är glada över att välkomna Perforce Software som ny medlem. Perforce är en global leverantör av lösningar för team som kräver produktivitet, visibilitet, och skalbarhet under alla faser av produktutvecklingscykeln. Perforce köpte i augusti 2017 Swedsoft-medlemmen Hansoft.

Perforce grundades 1995 i USA och blev snabbt omtalade av team över hela världen för versionshanteringsmotorn Helix Core. Sedan dess har Perforce lagt till flera produkter till sin utvecklingplattform, såsom:

  • Helix TeamHub, en lösning för code hosting och samarbete
  • Helix ALM, en svit för livscykelhantering av applikationer
  • Hansoft, det svensk-utvecklade agila projektledningssystemet som man köpte under 2017.

Med hjälp av Hansoft kan Perforce erbjuda utvecklare ytterligare ett kritiskt verktyg för att öka produktiviteten för utveckling i stor skala. ”Perforce och Hansoft passar perfekt tillsammans.” säger Rikard Nilsson, Chief Product Officer på Hansoft. ”Vi använder Perforce själva sedan länge för vår egen versionshantering.”

Hansoft grundades i Uppsala 2005 och blev snabbt en agil ledare i spelutvecklingsindustrin men har expanderat till andra marknader som behöver accelerera sina komplexa arbetsflöden inom produktutvecklingen. Idag används Hansoft av globala företag inom elektronik, flyg-, bil- och tillverkningsindustrin.

Förutom sina framgångar som mjukvaruföretag, bidrar också Perforce till den agila gemenskapen i Sverige – genom att ge utbildningar till team och organisationer.

”För många svenska företag upplevs det som svårt att påbörja den agila transformationen.” säger Johan Karlsson, Agil Coach på Hansoft. ”Men ofta behövs det bara lite hjälp att komma igång. Så fort man börjar få upp styrfart, får företag ofta självförtroendet att arbeta med ständiga förbättringar för att öka produktivitet, samarbete och transparens mellan funktionella avdelningar för att förbättra helheten.”

Gabriel Modéus, Generalsekreterare på Swedsoft säger att “Vi är glada över att ha Perforce som medlemmar hos Swedsoft. Vi ser fram emot att fortsätta vårt partnerskap.”


Nyheter


Desinformation: En utmaning för svenska teknikföretag

Desinformation utgör ett hot mot svenska teknikföretag och deras intressen, både inom landets gränser och internationellt. Det är därför centralt

Swedsoft om ökad kompetens i säkerhetsfrågor vid universitet och högskolor

Swedsoft ställer sig bakom det yttrande som Teknikföretagens har skickat in till Utbildningsdepartementet. I sin remiss skriver Teknikföretagen bland annat:

Kodcentrum ny medlem

Deras uppdrag är att väcka intresse för programmering och bredda bilden av vem som kan koda. De vet att en

Ta del av webbinariet: Multi-Concern Assurance and Compliance in Cybersecurity & Safety

Facebook Twitter LinkedIn Gmail