Swedsoft och Lindholmen Software Development Day

Swedsoft gör i och med årets Lindholmen Software Development Day comeback som en av arrangörerna till den årliga mjukvarukonferensen som varje år lockar hundratals personer.

Lindholmens Software Development Day är en viktig arena i Sverige för att sprida kunskap mellan olika branscher inom mjukvaruutveckling. Med konferensen vill vi medverka till att möjliggöra innovation genom nya samarbeten, allt för att stärka svensk mjukvaruutveckling.

Årets konferens, som arrangeras den 29 maj på Lindholmen i Göteborg, är den 14e i ordningen av konferensen som varje år växer. Till förra årets konferens hade 630 personer från 188 olika företag, organisationer och lärosäten registrerat sig.

”Vi är glada över att få återkomma som medarrangör till Lindholmen Software Development Day, en växande och omtyckt konferens. Vi ser fram emot att bidra med vårt nätverk och engagera oss i den fortsatta utvecklingen av konferensen.” säger Gabriel Modéus, generalsekreterare i Swedsoft och föreningens representant i programkommittén.

Årets konferens har temat ”Software Talks” som handlar om att mjukvara idag har nått den punkt när den talar, lyssnar och agerar.

”Vi är glada över att Swedsoft kommer tillbaka som medarrangör av Lindholmen Software Development Day. Swedsoft är ett viktigt nationellt nätverk för svensk mjukvaruutveckling och föreningens engagemang i konferensen är viktigt” säger Anders Dyvermark, ordförande i programgruppen.

Konferensen som arrangeras årligen på Lindholmen i Göteborg är ett samarbete mellan Ericsson, Chalmers, Göteborgs universitet, Volvo Cars, Volvo Group, Cybercom, Ascom, Combitech, HiQ, Konwledge Agency, Zenuity, Business Region Göteborg, SKF, Lindholmen Science Park och Swedsoft.

Bilder från Lindholmen Science Park AB med fotograf Robin Aron


Nyheter


Desinformation: En utmaning för svenska teknikföretag

Desinformation utgör ett hot mot svenska teknikföretag och deras intressen, både inom landets gränser och internationellt. Det är därför centralt

Swedsoft om ökad kompetens i säkerhetsfrågor vid universitet och högskolor

Swedsoft ställer sig bakom det yttrande som Teknikföretagens har skickat in till Utbildningsdepartementet. I sin remiss skriver Teknikföretagen bland annat:

Kodcentrum ny medlem

Deras uppdrag är att väcka intresse för programmering och bredda bilden av vem som kan koda. De vet att en

Ta del av webbinariet: Multi-Concern Assurance and Compliance in Cybersecurity & Safety

Facebook Twitter LinkedIn Gmail