Synteda nya medlemmar i Swedsoft

Swedsoft är glada att välkomna Synteda som ny medlem. Synteda arbetar med den senaste tekniken inom artificiell intelligens, datorvision och datahantering.

Detta är en kort sammanfattning av den engelska artikeln.

På Synteda hjälper vi företag att effektivt anamma AI-eran och dra nytta av dess stora möjligheter genom att leverera innovativa lösningar säger Maycel Isaac, VD och grundare av Synteda.

Synteda har vuxit snabbt sedan starten och har nu kontor i Göteborg, Stockholm och Krakow. Syntedas team består av kvalificerade experter vilka arbetar med att identifiera utmaningar och utforska olika idéer för att hjälpa företag att förbättra effektivitet och utveckla specifika algoritmer för att de övervinna utmaningar som kan finnas.

Vi har lanserat olika plattformslösningar med flera banbrytande tekniker, säger Maycel. ”Vi arbetar för närvarande med flera produkter och tillhandahåller lösningar till flera kunder inom olika branscher i nära samarbete med svenska toppuniversitet.

Vi är glada att välkomna Synteda som ny Swedsoft-medlem. De arbetar med lösningar inom områden som är intressanta för många av våra medlemmar och vi ser fram emot deras engagemang och bidrag till Swedsoft säger Gabriel Modéus, Swedsofts generalsekreterare.


Nyheter


Swedsoft om ökad kompetens i säkerhetsfrågor vid universitet och högskolor

Swedsoft ställer sig bakom det yttrande som Teknikföretagens har skickat in till Utbildningsdepartementet. I sin remiss skriver Teknikföretagen bland annat:

Kodcentrum ny medlem

Deras uppdrag är att väcka intresse för programmering och bredda bilden av vem som kan koda. De vet att en

Ta del av webbinariet: Multi-Concern Assurance and Compliance in Cybersecurity & Safety

Facebook Twitter LinkedIn Gmail

Swedsoft om framtidens yrkeshögskola

Utredningen med titeln ”Framtidens yrkeshögskola – stabil, effektiv och hållbar” (SOU 2023:31) har under perioden 2022 till 2023 bedrivits med