Ny ordförande på Swedsofts årsmöte

På Swedsofts digitala årsmöte gick vi igenom året som gått genom Swedsofts verksamhetsberättelse, blickade framåt och inte minst valdes en ny styrelse och ordförande till föreningen.

Den 26 april genomförde Swedsoft sitt digitala årsmöte, där vi bland annat gick igenom verksamhetsberättelsen och tittade på det händelserika året som gått och inte minst, valde in en ny styrelse och ordförande. Efter det formella mötet presenterade Anna-Lena Strömsten ett nytt koncept, Swedsoft Expert Network, som det kommer mer information kring inom kort där alla medlemmar bjuds in att delta.

Ny ordförande och styrelse

Ny ordförande i föreningen är Stefan Frank, delägare i medlemsföretaget Favro och Sr. Director for Manufacturing på Oracle samt investerare i flera andra bolag.

Till Swedsofts styrelse tillkommer även Tobias Strandh, Republify som har många års erfarenhet av kompetensutveckling och varit engagerad i föreningen genom olika medlemsbolag.

Styrelsen i Swedsoft består nu av:

  • Stefan Frank, Favro– ordförande
  • Maria Stranne, SKF – vice ordförande
  • Anna-Lena Strömsten, Scania
  • Frida Andersson, Teknikföretagen
  • Henrik Lönn, AB Volvo
  • Joakim Wernberg, Lunds universitet
  • Tobias Strandh, Republify

Tack till alla er som deltog på mötet, till avgående styrelseledamöter och ordförande samt välkommen till er som är nya i sammanhanget!


Nyheter


Swedsoft om ökad kompetens i säkerhetsfrågor vid universitet och högskolor

Swedsoft ställer sig bakom det yttrande som Teknikföretagens har skickat in till Utbildningsdepartementet. I sin remiss skriver Teknikföretagen bland annat:

Kodcentrum ny medlem

Deras uppdrag är att väcka intresse för programmering och bredda bilden av vem som kan koda. De vet att en

Ta del av webbinariet: Multi-Concern Assurance and Compliance in Cybersecurity & Safety

Facebook Twitter LinkedIn Gmail

Swedsoft om framtidens yrkeshögskola

Utredningen med titeln ”Framtidens yrkeshögskola – stabil, effektiv och hållbar” (SOU 2023:31) har under perioden 2022 till 2023 bedrivits med