Swedsoft i sociala medier

Vill du ha regelbunden information från Swedsoft i dina sociala kanaler? Välkommen att följa oss på LinkedIn, Twitter och Facebook.

Sedan länge finns Swedsoft på Twitter, här uppdaterar vi bland annat med korta poster från våra event, ger tips och lägger upp om våra event. Följ oss gärna på @Swedsoft.

Även LinkedIn finns Swedsoft sedan en längre tid tillbaka på. Genom en grupp med över 500 medlemmar, men även som en sida där vi postar nyheter som du får direkt i ditt flöde. Välkommen att bli medlem i vår grupp och följa oss på LinkedIn.

Det senaste tillskottet till Swedsofts sociala kanaler är Facebook. Här kommer vi börja posta mer information och skapa evenemang. Gilla oss gärna på Facebook redan idag!

En inte så social kanal, men självklart viktig ändå är vår maillista. Anmäl dig gärna till den, så får du inbjudningar, nyhetsbrev och annan information direkt i din inkorg. Prenumererar du inte redan på vårt nyhetsbrev så anmäl dig redan idag.

Du följer väl oss?


Nyheter


Swedsoft om ökad kompetens i säkerhetsfrågor vid universitet och högskolor

Swedsoft ställer sig bakom det yttrande som Teknikföretagens har skickat in till Utbildningsdepartementet. I sin remiss skriver Teknikföretagen bland annat:

Kodcentrum ny medlem

Deras uppdrag är att väcka intresse för programmering och bredda bilden av vem som kan koda. De vet att en

Ta del av webbinariet: Multi-Concern Assurance and Compliance in Cybersecurity & Safety

Facebook Twitter LinkedIn Gmail

Swedsoft om framtidens yrkeshögskola

Utredningen med titeln ”Framtidens yrkeshögskola – stabil, effektiv och hållbar” (SOU 2023:31) har under perioden 2022 till 2023 bedrivits med