Nyhetsbrev: Konferenser, snabbare processer för internationella talanger och mer!

Nu är det dags för ett nytt nyhetsbrev från Swedsoft. I detta nyhetsbrev tar vi upp konferenser, snabbare processer för internationella talanger, tips på rapporter och annat spännande.

Framför oss har vi en höst där vi bland annat kan se fram emot Swedsofts årliga konferens STEW och även höstmöteskonferensen.

Vi arbetar just nu även med att planera inför nästa år där mycket spännande är på gång! Har du något vi inte får missa, något du vill att Swedsoft engagerar sig i som ett projekt, event eller något helt annat? Hör av dig!

I detta nyhetsbrev lyfter vi:

  • Att du inte ska missa att boka årets mjukvarukonferens – STEW! Det blir två dagar fulla av spännande möten och intressanta experter inom områdena AI/ML och Open Source. En konferens du inte får missa.
  • Att du ska skriva in årets höstmöte den 27 nov med efterföljande seminarium som handlar om att leda och organisera för mjukvaruutveckling under titeln ”Leading Software Development”
  • Goda nyheter för alla er som vill anställa (och behålla) internationella talanger! Teknikföretagen är nu certifierade för att ansöka om arbetstillstånd vilket gör att ansökan snabbas upp rejält jämfört med dagens långa handläggningstider
  • Medlemmar i Swedsoft kan genom att vi har kansli på TEBAB delta i en spännande dag om cybersäkerhet, säkra affärer och den nya politiska verkligheten
  • Och som vanligt avslutar vi med några snabba tips från vår omvärld

Du hittar hela nyhetsbrevet här. Missa inte heller att anmäla dig till våra framtida nyhetsbrev.


Nyheter


Swedsoft om ökad kompetens i säkerhetsfrågor vid universitet och högskolor

Swedsoft ställer sig bakom det yttrande som Teknikföretagens har skickat in till Utbildningsdepartementet. I sin remiss skriver Teknikföretagen bland annat:

Kodcentrum ny medlem

Deras uppdrag är att väcka intresse för programmering och bredda bilden av vem som kan koda. De vet att en

Ta del av webbinariet: Multi-Concern Assurance and Compliance in Cybersecurity & Safety

Facebook Twitter LinkedIn Gmail

Swedsoft om framtidens yrkeshögskola

Utredningen med titeln ”Framtidens yrkeshögskola – stabil, effektiv och hållbar” (SOU 2023:31) har under perioden 2022 till 2023 bedrivits med