Engagera dig i frågor du är intresserad av

Sedan en tid tillbaka har Swedsoft formaliserat möjligheten att driva medlemsnätverk och arbetsgrupper under Swedsoft för dem som vill engagera sig extra i en specifik fråga.

Syftet med detta är att ytterligare arbeta för att stötta och stärka engagemanget i föreningen. En av de saker som varit efterfrågade har varit att inom Swedsoft kunna driva olika former av nätverk för frågor som olika medlemmar brinner extra för.

Tanken med dessa nätverk är att alla ska kunna delta i dem, men att de ska drivas av en medlem i Swedsoft. Föreningen kommer att kunna stötta med bland annat kommunikation, att sprida slutsatser och erbjuda olika former av strukturer för nätverken.

Ordförande Niklas Lindhardt berättar att ”Jag är övertygad om att en medlemsaktiv förening är en stark förening. Vi har redan idag många engagerade medlemmar, och vill nu ta steget att göra det enklare att driva specifika frågor friare, inom ramen för Swedsoft. Jag ser fram emot de spännande resultat som kan komma ur detta och hur det kommer utveckla vår gemensamma förening.”

För att komma igång behöver vi lite information om bland annat syfte med nätverket, vem som är sammankallande för det och hur man avser att samverka med eventuella andra närliggande nätverk som kan finnas inom intresseområdet eller i regionen som ni vill ha ett nätverk. Kontakta kansliet för mer information om hur ni snabbt kan komma igång.


Nyheter


Desinformation: En utmaning för svenska teknikföretag

Desinformation utgör ett hot mot svenska teknikföretag och deras intressen, både inom landets gränser och internationellt. Det är därför centralt

Swedsoft om ökad kompetens i säkerhetsfrågor vid universitet och högskolor

Swedsoft ställer sig bakom det yttrande som Teknikföretagens har skickat in till Utbildningsdepartementet. I sin remiss skriver Teknikföretagen bland annat:

Kodcentrum ny medlem

Deras uppdrag är att väcka intresse för programmering och bredda bilden av vem som kan koda. De vet att en

Ta del av webbinariet: Multi-Concern Assurance and Compliance in Cybersecurity & Safety

Facebook Twitter LinkedIn Gmail