En plattform för innovativa diskussioner

Missa inte möjligheten att delta i en inspirerande nätverkskonferens. Den tionde STEW-konferensen har temat ”Software as a motor for acceleration and disruption” och är fylld med presentationer där talarna ger olika perspektiv på hur mjukvara driver utvecklingen framåt eller förändrar den.

Detta är en sammanfattning av den engelska artikeln som du kan läsa här.

Digitaliseringen ger oss nya förutsättningar och möjligheter att driva och utveckla företag. Idag är det inte ovanligt att ny teknik formar en hel bransch och samtidigt utmanar befintliga strukturer. Mjukvara är kärnan i denna process och möjliggör den förändring som påverkar alla delar av vårt samhälle. Programmet för STEW 2021 är fyllt med presentationer där industri, akademi och offentlig sektor presenterar olika perspektiv på hur mjukvara driver utvecklingen framåt eller förändrar den.

Swedsoft träffade två av årets STEW-talare, Vandana Narri och Truls Nyberg, och fick en liten pratstund om på den kommande konferensen. I intervjun kan du läsa om deras presentation och tankar kring STEW 2021.

Förutom att lyssna på intressanta och inspirerande talare erbjuder STEW 2021 särskilt många möjligheter till diskussioner med alla deltagare och talare. Vi har också skapat mycket utrymme för nätverkande, inte minst på den årliga STEW-middagen. Du hittar hela programmet för STEW här.

Syftet med nätverkandet är att möjliggöra nya samarbeten och affärer – något vi varje år hör exempel på från STEW.

Vi ser fram emot att träffa dig i Lund i november!


Nyheter


Swedsoft om ökad kompetens i säkerhetsfrågor vid universitet och högskolor

Swedsoft ställer sig bakom det yttrande som Teknikföretagens har skickat in till Utbildningsdepartementet. I sin remiss skriver Teknikföretagen bland annat:

Kodcentrum ny medlem

Deras uppdrag är att väcka intresse för programmering och bredda bilden av vem som kan koda. De vet att en

Ta del av webbinariet: Multi-Concern Assurance and Compliance in Cybersecurity & Safety

Facebook Twitter LinkedIn Gmail

Swedsoft om framtidens yrkeshögskola

Utredningen med titeln ”Framtidens yrkeshögskola – stabil, effektiv och hållbar” (SOU 2023:31) har under perioden 2022 till 2023 bedrivits med