Republify ny medlem i Swedsoft

Idag är vi glada att välkomna Republify som ny medlem i Swedsoft. Republify är en utbildningsleverantör som även erbjuder konsultstöd med fokus på systemutveckling, med juniora och seniora experter.

”Medarbetarna på Republify har i genomsnitt 20 års erfarenhet av utbildning riktad mot yrkesverksamma inom såväl privat som offentlig sektor. Med fokus kring den personliga utvecklingen och alltid med ett win-win-win tänk har flera välkända svenska arbetsgivare återkommande gett förtroende för nya kompetenshöjande insatser.” säger Tobias Strandh, VD Republify

Tobias berättar att medarbetarna genom åren bland annat stöttat kompetenshöjning inom högteknologiska bolag som Ericsson, SAAB, Scania, Volvo Group, Volvo Cars och även offentliga arbetsgivare som Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen, Försvarsmakten, FRA och Polisen.

”Mjukvara har under alla år varit ett stort fokus och grunden i produktutbudet hos Republify. Idag ser vi än mer att mjukvara påverkar alla branscher och roller. Att kunna stötta med kompetensutveckling inom detta område är ett hedersuppdrag i Sveriges kontinuerliga utveckling!” fortsätter Tobias.

Att Tobias i grunden är utbildad systemutvecklare har bidragit till förståelsen för att mjukvaruutveckling mer och mer påverkar vårt samhälle, förklarar han. Genom tidigare arbetsgivare kom han i kontakt med Swedsoft och insikten kring hur viktigt det är med det gemensamma arbetet mellan ledande svenska teknologiföretag och den akademiska världen.

”Fokusarbetet hos Swedsoft kring kompetensutveckling gör också att vi som utbildningsleverantör både har en naturlig plats i dialogen såväl som möjlighet att vara med och bidra! Genom Swedsoft och i samarbete med övriga medlemsföretag vill vi bidra till innovativt arbete för att stötta Sveriges position som ledande inom mjukvaruutveckling!” tillägger Tobias.

”Vi är glada att välkomna Republify som ny Swedsoft-medlem. Jag ser fram emot Republifys engagemang i föreningen och i synnerhet kring frågan om svensk mjukvarukompetens.” avslutar Gabriel Modéus, generalsekreterare, Swedsoft.


Nyheter


Desinformation: En utmaning för svenska teknikföretag

Desinformation utgör ett hot mot svenska teknikföretag och deras intressen, både inom landets gränser och internationellt. Det är därför centralt

Swedsoft om ökad kompetens i säkerhetsfrågor vid universitet och högskolor

Swedsoft ställer sig bakom det yttrande som Teknikföretagens har skickat in till Utbildningsdepartementet. I sin remiss skriver Teknikföretagen bland annat:

Kodcentrum ny medlem

Deras uppdrag är att väcka intresse för programmering och bredda bilden av vem som kan koda. De vet att en

Ta del av webbinariet: Multi-Concern Assurance and Compliance in Cybersecurity & Safety

Facebook Twitter LinkedIn Gmail