Swedsofts verksamhetsplan 2022 – Nu på engelska

Under 2021 genomförde styrelsen och kansliet ett arbete med att utveckla Swedsofts verksamhetsplan. Dokumentet uttrycker visionen, missionen och de strategiska riktningar som Swedsoft ska ha under 2022 och framåt. Nu finns planen även översatt till engelska!

Under 2021 genomförde kansliet och styrelsen en större översyn av vår strategiska verksamhetsplan. Som grund för arbetet bjöds samtliga medlemmar in för att ge input och under sommaren höll styrelsen intervjuer med alla huvudkontakter hos våra medlemmar. Kansliet har även intervjuat flera organisationer och myndigheter om deras syn på Swedsoft och arbetet som utförs. Alla viktiga synpunkter var mycket betydelsefullt för att forma framtidens fokus för Swedsoft och säkerställa att vi är aktuella, transparanta och medlemsnära.

Läs och ladda ned Swedsofts engelska verksamhetsplan här

 


Nyheter


Swedsoft om ökad kompetens i säkerhetsfrågor vid universitet och högskolor

Swedsoft ställer sig bakom det yttrande som Teknikföretagens har skickat in till Utbildningsdepartementet. I sin remiss skriver Teknikföretagen bland annat:

Kodcentrum ny medlem

Deras uppdrag är att väcka intresse för programmering och bredda bilden av vem som kan koda. De vet att en

Ta del av webbinariet: Multi-Concern Assurance and Compliance in Cybersecurity & Safety

Facebook Twitter LinkedIn Gmail

Swedsoft om framtidens yrkeshögskola

Utredningen med titeln ”Framtidens yrkeshögskola – stabil, effektiv och hållbar” (SOU 2023:31) har under perioden 2022 till 2023 bedrivits med