Gabriel Modéus lämnar vidare efter 7 år

Efter sju år som generalsekreterare i Swedsoft lämnar Gabriel Modéus under hösten över stafettpinnen. Under dessa år har föreningen haft en fantastisk tillväxt på över 300 procent och idag utgör Swedsoft en etablerad röst som arbetar för att öka svensk mjukvaras konkurrenskraft.

– Det har varit lärorika och roliga år i Swedsoft där jag fått vara med på föreningens fantastiska tillväxtresa. Jag ser med glädje tillbaka på alla möten med medlemmar, styrelse och andra samarbetspartners så väl som de mötesplatser vi startat och viktiga projekt vi engagerat oss i, säger Gabriel Modéus.

– Swedsoft har under de här sju åren verkligen etablerat sig och vi kommer sakna Gabriels kompetens, energi och framåtanda som har varit central i det arbetet. Å styrelsens vägar vill jag tacka Gabriel för det jobb och det engagemang han lagt ned på att bygga föreningen, säger Swedsofts ordförande Stefan Frank.

Swedsoft har sitt kansli hos Teknikföretagens Branschgrupper och Gabriel är kvar där, men kommer att fokusera på andra organisationer efter att både Swedsoft och andra föreningar vuxit och behövt mer resurser framöver. Därför kommer Gabriel att lämna över ansvaret den 1 september som generalsekreterare i Swedsoft.

– Under hösten kommer jag överlämna ansvaret till en ny generalsekreterare som tillsammans med resten av teamet, medlemmar och styrelse kommer att ta Swedsoft vidare mot nya höjder, men till dess så kör vi på för fullt som vanligt! Avslutar Gabriel.

Inom kort kommer vi att presentera Swedsofts nya generalsekreterare lite närmare som alltså startar den 1 september!


Nyheter


Swedsoft om ökad kompetens i säkerhetsfrågor vid universitet och högskolor

Swedsoft ställer sig bakom det yttrande som Teknikföretagens har skickat in till Utbildningsdepartementet. I sin remiss skriver Teknikföretagen bland annat:

Kodcentrum ny medlem

Deras uppdrag är att väcka intresse för programmering och bredda bilden av vem som kan koda. De vet att en

Ta del av webbinariet: Multi-Concern Assurance and Compliance in Cybersecurity & Safety

Facebook Twitter LinkedIn Gmail

Swedsoft om framtidens yrkeshögskola

Utredningen med titeln ”Framtidens yrkeshögskola – stabil, effektiv och hållbar” (SOU 2023:31) har under perioden 2022 till 2023 bedrivits med