KTH:s Exjobbsmässa

”Vilka kommer på Exjobbsmässan och vad är syftet?
Målgrupp är studenter på KTH, främst på Skolan för informations- och kommunikationsteknik (ICT), som ska skriva exjobb under läsåret 2015/2016 (cirka 300 stycken). De kommer på mässan att få information om vad de ska tänka på när de gör sitt exjobb samt få möjlighet att träffa olika företag och forskare som erbjuder exjobbsmöjligheter. Meningen är att de efter mässan ska ha en tydlig bild av vad det innebär att göra exjobb samt förhoppningsvis ett eller flera uppslag och kontakter till möjliga handledare.

Var och när äger Exjobbsmässan rum?
I Electrum, Kistagången 16 i Kista, onsdagen den 14 oktober 2015, kl. 11.30-15:30

Hur kan ert företag bidra på mässan?
Vi skulle önska att ni ställer ut på mässan och presenterar ert företag samt möjligheten att göra exjobb hos er. Idealet är att ni kommer med ett eller flera färdiga exjobbsförslag, men det går också att komma och träffa
studenter utan färdiga förslag. Om ni inte har möjlighet att vara med på mässan går det att skicka in exjobbsförslag till vår exjobbspool.

Möjligheter för ert företag?

  • Få hjälp att hitta en exjobbare som kan bidra med värdefull kompetens och arbetsinsatser på ert företag i 10-20 veckor.
  • Träffa KTH-studenter, både de som ska skriva exjobb nu och de som ska göra det framledes och skapa kontakter inför framtiden.
  • Mingla med andra företag i branschen.

Kostar det något?
Nej, företag deltar utan kostnad. Vi bjuder på kaffe, lunchmacka och dricka. Wifi finns i lokalerna och behöver ni bord, stolar eller annan materiel till era lokaler är det bara att kontakta oss.”
Från inbjudan

Kontakt:
Projektledare Rick Forsling
rickf@kth.se, 08-790 42 25

https://www.kth.se/blogs/degreeprojectfair