Den digitaliserade och distribuerade arbetsplatsen?

Coronakrisen slängde oss ut i ett storskaligt experiment när många över en natt slutade gå till kontoren och började arbeta hemma. Mjukvara är en möjliggörare för distribuerat arbete, men hur står det egentligen till i Sverige och hur arbetar och leder vi arbetet effektivt när vi inte längre kan ses fysiskt? Vad kan vi redan nu göra och tänka på samt vad tar vi med oss från denna pandemi in i framtiden?

Den 2 april kl 9-10 arrangerar Swedsoft ett (digitalt) samtal om detta med en panel som kommer ge sina tankar och inspel.

Panelen består av:

  • Joakim Wernberg, Forskningsledare, Entreprenörskapsforum
  • Maria Stranne, Global manager Product Development SW & Apps, SKF
  • Niklas Lindhardt, Co-creator & grundare, ExpandingLeadership
  • Patric Palm, serieentreprenör och investerare, VD Favro

Moderator: Aurore Belfrage, techentreprenör, geopolitisk rådgivare och investerare

Var för sig kommer panelen att börja med ett kort anförande där de ger sin syn på den digitaliserade och distribuerade arbetsplatsen.

Seminariet är kostnadsfritt och öppet för alla, men anmälan krävs och först till kvarn tillämpas.

Anmäl dig här

Om panelen
Joakim Wernberg, Forskningsledare, Entreprenörskapsforum

Joakim Wernberg är forskningsledare med inriktning mot megatrender och strukturomvandling på Entreprenörskapsforum. Hans forskning handlar om komplexitet och växelverkan mellan teknisk och ekonomisk förändring.

Maria Stranne, Global manager Product Development SW & Apps, SKF

Maria är ansvarig för en global avdelning som utvecklar mobila appar och web-appar inom SKF. Hon har närmare 20 års erfarenhet av att utveckla mjukvarulösningar inom flera olika branscher. Som ledare inom produktutveckling har hon drivit flera transformeringar av arbetssätt och är en stark förespråkare av agilt ledarskap för att bygga högpresterande team.

Niklas Lindhardt, Co-creator & grundare, ExpandingLeadership

Medgrundare av innovationsbolaget CaptureInnovation. Niklas har själv gjort resan i att både starta upp och transformera befintliga företag till självstyrande, responsiva organisationer där drivkraften grundar sig i värderingar och en stark syftesbild.

Patric Palm, serieentreprenör och investerare, VD Favro

De senaste 15 åren har Patric byggt bolag inom agil mjukvaruutveckling och dataspelsbranschen. Han brinner för gränslandet mellan verktyg och hypereffektiva arbetssätt i autonoma distribuerade team. När han inte leder Favro’s 100% distribuerade team gör han såddinvesteringar i spel, spel-teknik, AI, deep-tech, SaaS mm.

Moderator: Aurore Belfrage, techentreprenör, geopolitisk rådgivare och investerare

Techentreprenören, geopolitiska rådgivaren och investeraren Aurore Belfrage spenderar sin tid i skärningspunkten artificiell intelligens, näringsliv och internationella relationer. Hon sitter i styrelsen för regerings satsning i världsutställningen Expo2020 Dubai, är rådgivare till Sverige Nationella AI center, tidigare roller som kolumnist SvD, EQT Ventures och MD inom Stena Metall koncernen.