Kvinnlig ingenjör

Hur vänder vi krisen till vår fördel?

Hur vänder vi krisen till vår fördel?

Swedsoft tillsammans med medlemmarna Teknikföretagen och ANTS bjuder den 16 juni, kl 09:00-09:45 in till ett webinarium. Webinariet kommer fokusera på kompetensförsörjning, förändring kring varumärken samt ge konkreta tips på hur företag och anställda kan gå vidare från den nuvarande situation och blicka framåt. 

På kort tid har svenska företag tvingats till att permittera och ställa om verksamheten. Spåren av krisen har blivit verklighet, men hur kan företagen och enskilda individer vända det till sin fördel och dra nytta av situationen som vi står inför? Nu kan vi skapa systemförändringar som behövs för att Sverige ska ha ett fullgott system för livslångt lärande – hur ser vi till att det händer?

Talare

Maria Rosendahl är enhetschef och ansvarig för Kompetensförsörjning och Digitalisering på Teknikföretagen och innan dess arbetade hon på Ericsson och SJ. Det är ingen hemlighet att Maria har en stor passion för teknik med en maskiningenjörsutbildning och en masterutbildning inom Industrial Management.

Carl Johan Hamilton är entreprenör och medgrundare till IT-bolaget Ants. Han är en fena på att hitta rätt it-kompetens och drIver bland annat Techrekpodden. I Techrekpodden berör han digitaliseringen och vad denna innebär för olika typer av företag och avdelningar inom techbranschen.