Handlingar till höstmöte

Varmt välkommen till årets höstmöte med efterföljande seminarium. Syftet med dagen är att samla mjukvaruindustri och akademi för en dag full av kunskapsutbyte, inspiration och idéer för framtiden.

Handlingarna till höstmötet som består av två möten, ett medlemsmöte samt ett föreningsmöte, är självklart tillgängliga för alla intresserade och alla är varmt välkomna att delta på höstmötet. Endast fullvärdiga medlemmar har dock rösträtt.

Kom och gör din röst hörd – anmäl dig idag!

Handlingar till medlemsmötet

Handlingar till föreningsmötet

Information om dagen

På eventsidan hittar du all information om dagen, med program för det efterföljande seminariet. Under seminariet hör vi några av Swedsofts medlemmar tala om best practice, framtida möjligheter och utmaningar inom mjukvaruutveckling. De pratar om hur de arbetar, vilka områden och kompetenser de fokuserar på, hur de tar sig an framtida utmaningar och hur de positionerar sig i en konkurrensutsatt och ständigt föränderlig industri och omvärld.

Varmt välkommen till en inspirerande dag med ny kunskap och nya kontakter.


Nyheter


Swedsoft om ökad kompetens i säkerhetsfrågor vid universitet och högskolor

Swedsoft ställer sig bakom det yttrande som Teknikföretagens har skickat in till Utbildningsdepartementet. I sin remiss skriver Teknikföretagen bland annat:

Kodcentrum ny medlem

Deras uppdrag är att väcka intresse för programmering och bredda bilden av vem som kan koda. De vet att en

Ta del av webbinariet: Multi-Concern Assurance and Compliance in Cybersecurity & Safety

Facebook Twitter LinkedIn Gmail

Swedsoft om framtidens yrkeshögskola

Utredningen med titeln ”Framtidens yrkeshögskola – stabil, effektiv och hållbar” (SOU 2023:31) har under perioden 2022 till 2023 bedrivits med