Handlingar vårmöte 2018

Varmt välkommen den 25 april till årets vårmöte med efterföljande seminarium. Idag presenterar vi dagordning och handlingar för mötet, som är öppet för alla intresserade att delta på.

Dagen är uppdelad i två delar:
1. Vårmöte med medlemsmöte samt årsmöte
2. Seminarium om mjukvara i en omvärld i förändring

Den första delen, mötesdelen, handlar om Swedsoft. Vi blickar tillbaka på det gångna verksamhetsåret och tittar framåt. Under denna del går vi bland annat igenom verksamhetsberättelse, ekonomi och väljer ny styrelse.

Handlingarna till mötet är nu tillgängliga för nedladdning här.

Den andra delen tar sin utgångspunkt i att vi lever i en omvärld som konstant är i förändring. Här presenteras aktuell statistik från olika organisationer, vi pratar om hur du genom och med Swedsoft kan vara med och förändra världen och vi tittar på Brexit och hur det påverka svensk mjukvara, bland annat genom dataflöden.

Dessutom erbjuds självklart goda möjligheter till att mingla och skapa nya kontakter. Varmt välkommen till en dag där vi med utgångspunkt i förändringarna ser framåt.

Hela programmet och anmälan för dagen hittar du här.


Nyheter


Swedsoft om ökad kompetens i säkerhetsfrågor vid universitet och högskolor

Swedsoft ställer sig bakom det yttrande som Teknikföretagens har skickat in till Utbildningsdepartementet. I sin remiss skriver Teknikföretagen bland annat:

Kodcentrum ny medlem

Deras uppdrag är att väcka intresse för programmering och bredda bilden av vem som kan koda. De vet att en

Ta del av webbinariet: Multi-Concern Assurance and Compliance in Cybersecurity & Safety

Facebook Twitter LinkedIn Gmail

Swedsoft om framtidens yrkeshögskola

Utredningen med titeln ”Framtidens yrkeshögskola – stabil, effektiv och hållbar” (SOU 2023:31) har under perioden 2022 till 2023 bedrivits med