Handlingar till Swedsofts vårmöte 2019

Idag släpps handlingarna till årets vårmöte i Swedsoft, 10 april på SKF i Göteborg. Vårmötet som är uppdelat i två delar, medlemsmöte och förenings-/årsmöte, följs av seminariet Best of Swedsoft and friends.

”Styrelsen för Swedsoft har äran att få sammanfatta ett intensivt, roligt och utvecklande år i föreningens historia. Tillsammans med er medlemmar har vi kunnat fortsätta hålla föreningen relevant och aktuell.”

Så inleds verksamhetsberättelsen som är en av bilagorna till årets vårmöte. För nog har det varit ett intensivt, roligt och utvecklande år för föreningen. Detta är något vi under mötet och i handlingar som verksamhetsberättelsen, serviceverksamhetens resultatrapport och årsbokslutet för föreningen ser tillbaka på.

Vårmötet handlar samtidigt inte bara om att se tillbaka. Vi ser även framåt bland annat genom val av styrelse och valberedning. Förslag till dessa från valberedningen finns också i handlingarna till mötet.

Alla handlingar finns nu tillgängliga för nedladdning här.

Efter vårmötet som startar kl 10:30 bjuder dagens värd, SKF alla deltagare på lunch. Klockan 13:30 startar sen seminariet ”Best of Swedsoft and friends”:

Alla intresserade är varmt välkomna att delta hela dagen som är kostnadsfri och öppen för alla.

På seminariet kommer vi få lyssna på en presentation från SKF, besöka fabriken och lyssna på medlemmar och andra som håller presentationer under teman såsom open source och kompetensförsörjning. Hela programmet och anmälan finns här.

Dessutom erbjuds självklart goda möjligheter till att mingla och skapa nya kontakter. Varmt välkommen!


Nyheter


Swedsoft om ökad kompetens i säkerhetsfrågor vid universitet och högskolor

Swedsoft ställer sig bakom det yttrande som Teknikföretagens har skickat in till Utbildningsdepartementet. I sin remiss skriver Teknikföretagen bland annat:

Kodcentrum ny medlem

Deras uppdrag är att väcka intresse för programmering och bredda bilden av vem som kan koda. De vet att en

Ta del av webbinariet: Multi-Concern Assurance and Compliance in Cybersecurity & Safety

Facebook Twitter LinkedIn Gmail

Swedsoft om framtidens yrkeshögskola

Utredningen med titeln ”Framtidens yrkeshögskola – stabil, effektiv och hållbar” (SOU 2023:31) har under perioden 2022 till 2023 bedrivits med