En fantastisk möjlighet till kunskapsöverföring och samarbete

Årets Software Technology Exchange Workshop, STEW, närmar sig! Ta möjligheten att lyssna till inspirerande presentationer och delta i diskussioner kring temat - Data for Software Development.

Detta är en sammanfattning av den engelska artikeln, i vilken du även kan se några av talarna introducera sina presentationer.

STEW 2020 arrangeras av Swedsoft tillsammans med våra medarrangörer Scania, Högskolan i Halmstad, AB Volvo, Teknikföretagen, Saab, BTH, Malmö University, Informator, Linnéuniversitetet, Business Region Göteborg och Addalot.

Sedan 2012 har denna mjukvarukonferens arrangerats för att uppmuntra och främja kunskapsutbyte mellan industri, akademi och offentlig sektor. På STEW vill vi göra forsknings- och projektresultat synliga och tillgängliga för att stimulera nytt samarbete inom mjukvaruteknik.

Årets konferensprogram

Årets konferensprogram är fyllt med presentationer som ger olika perspektiv på temat ”Data for Software Development”. Du kommer att kunna delta i diskussioner och lyssna på presentationer som; Open data and open innovation around roads, Making Program Analysis Useful Together and Intellectual property as a tool for constructing.

Lyssna till några av talarnas introduktioner till sina presentationer.

STEW arrangeras för att möjliggöra dialog om presentationerna, där talare och övriga deltagare ska kunna diskutera ämnen med varandra, både i små grupper och i helgrupp med alla deltagare. Vi skapar också mycket rum för nätverkande, inte minst vid den årliga STEW-middagen.

Eftersom STEW är en konferens med tonvikt på nätverk och dialog bestämde vi oss för att behålla STEW som ett fysiskt event. För att alla ska känna sig säkra och för att följa gällande regler har vi begränsat antalet tillgängliga platser, så vänta inte för länge med att registrera dig!


Nyheter


Desinformation: En utmaning för svenska teknikföretag

Desinformation utgör ett hot mot svenska teknikföretag och deras intressen, både inom landets gränser och internationellt. Det är därför centralt

Swedsoft om ökad kompetens i säkerhetsfrågor vid universitet och högskolor

Swedsoft ställer sig bakom det yttrande som Teknikföretagens har skickat in till Utbildningsdepartementet. I sin remiss skriver Teknikföretagen bland annat:

Kodcentrum ny medlem

Deras uppdrag är att väcka intresse för programmering och bredda bilden av vem som kan koda. De vet att en

Ta del av webbinariet: Multi-Concern Assurance and Compliance in Cybersecurity & Safety

Facebook Twitter LinkedIn Gmail