Presentera på STEW 2021!

Vad vill du presentera på STEW 2021 på temat - Software as a motor for acceleration and disruption?

Nätverkskonferensen Software Technology Exchange Workshop (STEW), är en årlig konferens, som anordnats sedan 2012 för att skapa utbyte mellan industri, akademi och offentlig sektor inom mjukvaruutveckling och forskning. Det som gör konferensen speciell är fokuset på nätverkande och diskussioner, inte bara med talarna utan också mellan deltagarna. Nu har du möjlighet att prata på STEW 2021!

Den tionde STEW-konferensen arrangeras av den ideella organisationen Swedsoft tillsammans med sina medlemmar och är värd för AB Volvo, Addalot, Blekinge Tekniska Högskola, Debricked, Favro, Halmstads universitet, Ideon Science Park, Linnéuniversitetet, Malmö universitet, RISE, Saab, Scania, Svenska Elektro- och Dataingenjörers Riksförening och SKF.

Temat för årets STEW-konferens är Software as a motor for acceleration and disruption. Du kan hitta mer information om att tala och vad vi letar efter, samt mer information om konferensen på swedsoft.se/en/stew/present/


Nyheter


Swedsoft om ökad kompetens i säkerhetsfrågor vid universitet och högskolor

Swedsoft ställer sig bakom det yttrande som Teknikföretagens har skickat in till Utbildningsdepartementet. I sin remiss skriver Teknikföretagen bland annat:

Kodcentrum ny medlem

Deras uppdrag är att väcka intresse för programmering och bredda bilden av vem som kan koda. De vet att en

Ta del av webbinariet: Multi-Concern Assurance and Compliance in Cybersecurity & Safety

Facebook Twitter LinkedIn Gmail

Swedsoft om framtidens yrkeshögskola

Utredningen med titeln ”Framtidens yrkeshögskola – stabil, effektiv och hållbar” (SOU 2023:31) har under perioden 2022 till 2023 bedrivits med