Software for professionals

Idag presenterar vi vår nya webbinarie serie – Software inspiration for professionals. Med detta nya koncept vill vi, tillsammans med lärosätena som är med i vårt gemensamma Vinnovafinansierade projekt, Linnéuniversitetet, Mälardalens högskola, Högskolan Väst och Örebro universitet ge dig inspiration och ny kunskap direkt från experter från svensk akademi.

Under den nya webbinarieserien får du möjlighet att lyssna på intressanta och aktuella ämnen samt höra om det senaste inom områden relaterade till mjukvaruforskning. En gång i månaden, med start den 8 februari och webbinariet  Industrial Cybersecurity Threats and how to deal with them, kommer du att kunna koppla upp dig för en timme full av ny kunskap och inspiration.

Läs och lär dig mer om kommande tillfällen i serien:

Om Software for professionals

Seminarieserien är en del av det Vinnova-finansierade projektet ”Kompetensbehov och kurser för yrkesverksamma inom IT och konkurrenskraftig produktion 2” och speciellt delen learning4professionals.se i projektet.

Learning4professionals.se är en plattform med syfte att bidra till fortsatt utveckling av industrins kompetensutveckling genom kurser speciellt riktade till yrkesverksamma, och genom att göra kursutbudet från högskolor och universitet lättare att hitta.

coorganizer logos_Software for professionals

Nyheter


Swedsoft om ökad kompetens i säkerhetsfrågor vid universitet och högskolor

Swedsoft ställer sig bakom det yttrande som Teknikföretagens har skickat in till Utbildningsdepartementet. I sin remiss skriver Teknikföretagen bland annat:

Kodcentrum ny medlem

Deras uppdrag är att väcka intresse för programmering och bredda bilden av vem som kan koda. De vet att en

Ta del av webbinariet: Multi-Concern Assurance and Compliance in Cybersecurity & Safety

Facebook Twitter LinkedIn Gmail

Swedsoft om framtidens yrkeshögskola

Utredningen med titeln ”Framtidens yrkeshögskola – stabil, effektiv och hållbar” (SOU 2023:31) har under perioden 2022 till 2023 bedrivits med