Call for presentations STEW 2020

Presentera på STEW 2020 – Data for software development

Vad vill du presentera på årets STEW-konferens på temat Data for software development?

På mjukvarukonferensen Software Technology Exchange Workshop (STEW) har vi sedan 2012 erbjudit ett forum för nätverkande och kunskapsdelning mellan olika branscher, akademi och offentlig sektor inom mjukvaruutveckling och -forskning. Det som gör STEW speciell är fokuset på nätverkande och diskussioner, inte bara med konferensens talare utan också mellan deltagarna.

Tillsammans med årets medarrangörer Högskolan i Halmstad, AB Volvo, Teknikföretagen, Blekinge Tekniska Högskola, Informator, Linnéuniversitetet, Malmö Universitet, Saab, Scania, Business Region Göteborg och Addalot välkomnar vi nu dig att skicka in förslag på vad du vill presentera på årets konferens. Temat för den nionde STEW-konferensen är Data for software development.

Du kan hitta mer information om att presentera, med exempel på teman och vad vi letar efter, samt mer information om konferensen på Swedsoft.se/en/stew/present.


Nyheter


Desinformation: En utmaning för svenska teknikföretag

Desinformation utgör ett hot mot svenska teknikföretag och deras intressen, både inom landets gränser och internationellt. Det är därför centralt

Swedsoft om ökad kompetens i säkerhetsfrågor vid universitet och högskolor

Swedsoft ställer sig bakom det yttrande som Teknikföretagens har skickat in till Utbildningsdepartementet. I sin remiss skriver Teknikföretagen bland annat:

Kodcentrum ny medlem

Deras uppdrag är att väcka intresse för programmering och bredda bilden av vem som kan koda. De vet att en

Ta del av webbinariet: Multi-Concern Assurance and Compliance in Cybersecurity & Safety

Facebook Twitter LinkedIn Gmail