STEW last days to register_person writing code screens _ data for software development

STEW – sista dagarna att registrera dig

Nästa vecka är det dags för det nionde årliga Software Technology Exchange Workshop 2020. Missa inte chansen att delta i en intressant nätverkskonferens.

Detta är en sammanfattning av den engelska artikeln.

Fredagen den 15 januari är sista dagen att registrera sig för STEW 2020, som hålls den 21-22 januari 2021. På konferensen kommer du få delta i diskussioner och lyssna på inspirerande presentationer kring årets tema – Data for software development. En av talarna i år är Markus Borg, RISE. Du kan läsa en intervju och se när Markus ger en kort introduktion till sin presentation här.

Konferensen erbjuder även många möjligheter till virtuella diskussioner samt workshops med alla deltagare. Förutom interaktion under konferensprogrammet kommer du också att kunna registrera dig för att delta i digitalt nätverkande under lunch och kaffepauser.

Du hittar hela programmet för STEW här

På STEW kommer du att kunna lära dig om ny forskning och bygga ditt nätverk – vi ses nästa vecka!


Nyheter


Desinformation: En utmaning för svenska teknikföretag

Desinformation utgör ett hot mot svenska teknikföretag och deras intressen, både inom landets gränser och internationellt. Det är därför centralt

Swedsoft om ökad kompetens i säkerhetsfrågor vid universitet och högskolor

Swedsoft ställer sig bakom det yttrande som Teknikföretagens har skickat in till Utbildningsdepartementet. I sin remiss skriver Teknikföretagen bland annat:

Kodcentrum ny medlem

Deras uppdrag är att väcka intresse för programmering och bredda bilden av vem som kan koda. De vet att en

Ta del av webbinariet: Multi-Concern Assurance and Compliance in Cybersecurity & Safety

Facebook Twitter LinkedIn Gmail