Supportererbjudande STEW 2018

Vill ni supporta Swedsofts årliga konferens Software Technology Exchange Workshop 2018 och därigenom få extra synlighet? Nu har vi en exklusiv möjlighet för medlemmar i Swedsoft och för andra föreningar/ organisationer.

I år erbjuder vi fem olika former av supporterpaket för STEW 2018 med olika typ av exponering, erbjudanden och insats; Platinum, Gold, Silver, Bronse och Cotton. Vad de olika nivåerna innebär ser ni i tabellen nedan eller så kan ni läsa mer här ”Supporter STEW 2018”.

Varför vara supporter?

  • Visa ert engagemang för svensk mjukvaruutveckling och att ni stöttar vår icke vinstdrivande förening i dess arbete. Ni får synlighet och kan marknadsföra er för företag, akademi, myndigheter och andra organisationer från olika branscher och över hela landet.
  • Möjlighet att erbjuda era kunder och leverantörer rabatt på deltagaravgiften (20% på ordinarie pris) och samtidigt visa ert viktiga engagemang i svensk mjukvaruutveckling.
  • Stöttar föreningen. STEW är ingen vinstdrivande konferens utan organiseras för att främja utbyte mellan branscher, akademi och offentlig sektor.
  • Genom flera tillfällen för nätverkande får du goda möjligheter att prata med dem du tycker är intressanta att träffa.

Vi räknar med 100 deltagare (men har plats för ca 200) som kommer från en blandning av företag, akademi, myndigheter och organisationer. Deltagarna kommer från hela landet och även internationellt. Många av deltagarna är seniora forskare eller beslutsfattare på bolag av alla storlekar.

Vill du boka en plats som supporter eller vill du veta mer?

Kontakta kansliet:
Gabriel Modéus
gabriel@swedsoft.se
+46 8 782 09 79


Nyheter


Swedsoft om ökad kompetens i säkerhetsfrågor vid universitet och högskolor

Swedsoft ställer sig bakom det yttrande som Teknikföretagens har skickat in till Utbildningsdepartementet. I sin remiss skriver Teknikföretagen bland annat:

Kodcentrum ny medlem

Deras uppdrag är att väcka intresse för programmering och bredda bilden av vem som kan koda. De vet att en

Ta del av webbinariet: Multi-Concern Assurance and Compliance in Cybersecurity & Safety

Facebook Twitter LinkedIn Gmail

Swedsoft om framtidens yrkeshögskola

Utredningen med titeln ”Framtidens yrkeshögskola – stabil, effektiv och hållbar” (SOU 2023:31) har under perioden 2022 till 2023 bedrivits med