Sista chansen att delta på STEW 2021

På onsdag nästa vecka är sista chansen att anmäla sig till det tionde Software Technology Exchange Workshop 2021 i Lund. Missa inte chansen att delta i en intressant nätverkskonferens kring mjukvara.

Detta är en sammanfattning av den engelska artikeln.

Onsdagen den 3 november är sista dagen att registrera sig för STEW 2021. Årets STEW hålls i Lund den 11-12 november och på denna nätverkskonferens kommer du kunna delta i diskussioner och lyssna till intressanta presentationer kring årets tema – Software as a motor for acceleration and disruption. En av talarna i år är Renato Neves, Global Manager, Head of Digital Ecosystems & Partnerships Connected Technologies på SKF Group. Här kan du kan läsa en intervju och höra lite om Renatos tankar kring konferensen.

Vill du se vilka andra intressanta talare som deltar på STEW, hittar du hela programmet för STEW 2021 här.

STEW är en konferens med tonvikt på nätverk och dialog och arrangeras för att möjliggöra dialog kring presentationerna, där talare och övriga deltagare kan diskutera ämnen med varandra, både i små grupper och i helgrupp med andra talare. Under dagarna har vi även skapat mycket rum för nätverkande, med den årliga STEW-middagen som en viktig del i detta.

Vänta inte för länge med att registrera dig– vi ser fram att få träffa dig i Lund!


Nyheter


Desinformation: En utmaning för svenska teknikföretag

Desinformation utgör ett hot mot svenska teknikföretag och deras intressen, både inom landets gränser och internationellt. Det är därför centralt

Swedsoft om ökad kompetens i säkerhetsfrågor vid universitet och högskolor

Swedsoft ställer sig bakom det yttrande som Teknikföretagens har skickat in till Utbildningsdepartementet. I sin remiss skriver Teknikföretagen bland annat:

Kodcentrum ny medlem

Deras uppdrag är att väcka intresse för programmering och bredda bilden av vem som kan koda. De vet att en

Ta del av webbinariet: Multi-Concern Assurance and Compliance in Cybersecurity & Safety

Facebook Twitter LinkedIn Gmail