Trevlig sommar, men först – vad hände vår 2019?

Sommaren är här och innan vi tar semester så är det dags att summera lite vad som hänt under våren.

Under våren har en hel del aktiviteter skett i föreningen, event, rapporter, samarbeten och inte minst nya medlemmar. Några exempel på vad som hänt är:

I vår har även planeringen för årets stora Swedsoft event, konferensen Software Technology Exchange Workshop, STEW pågått för fullt. Programmet är fyllt av intressanta talare och keynotes. Vi ses väl i Lund 13-14 november? Glöm inte att anmäla dig.

Dessutom planeras det för årets upplaga av Lindholmen Software Development Day som Swedsoft är en av arrangörerna till. Vi arbetar även för fullt med bland annat vårt inspel till Forsknings- och innovationspropositionen 2020 och arbetet med planeringen av nästa år är igång.

Det kommer bli en rolig höst, men först vill vi önska er alla en riktigt trevlig sommar!

Kansliet kommer vara stängt till den 7 augusti. Vi kollar självklart till mailen då och då, men det kan dröja längre än vanligt med svar.


Nyheter


Desinformation: En utmaning för svenska teknikföretag

Desinformation utgör ett hot mot svenska teknikföretag och deras intressen, både inom landets gränser och internationellt. Det är därför centralt

Swedsoft om ökad kompetens i säkerhetsfrågor vid universitet och högskolor

Swedsoft ställer sig bakom det yttrande som Teknikföretagens har skickat in till Utbildningsdepartementet. I sin remiss skriver Teknikföretagen bland annat:

Kodcentrum ny medlem

Deras uppdrag är att väcka intresse för programmering och bredda bilden av vem som kan koda. De vet att en

Ta del av webbinariet: Multi-Concern Assurance and Compliance in Cybersecurity & Safety

Facebook Twitter LinkedIn Gmail